返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:17 AM 發表

唔受.....
:Q
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:18 AM 發表

完左:lol
yeah>:D<
正常都買下盤...皇馬上場 0:0......

今次重 -1.5/-2 ......頂盡輸半盤......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:18 AM 發表

:Q
我似唔似傻既??:L
http://www.youtube.com/watch?v=C0hT8FoxUFA&NR

當派出所值班遇到精神病

笑死...
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:19 AM 發表
正常都買下盤...皇馬上場 0:0......

今次重 -1.5/-2 ......頂盡輸半盤......
皇馬得個名,重有些路迪打友賽千奇唔好買,全輸:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:19 AM 發表

我似唔似傻既??:L
可能1-0完場 or 和呢;P
利, 曼 都輸......好平常...搵錢團........

我見 IVAN  ONLINE.....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:21 AM 發表
利, 曼 都輸......好平常...搵錢團........
橫濱水手 3-0 些路迪
衰到都唔係踢:@
sleep
好友表又 OFF.......

四角賽睇好國米,買咁多人都應該做返d野
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:22 AM 發表
sleep
[quote]原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:22 AM 發表

橫濱水手 3-0 些路迪
衰到都唔係踢:@ [/quote

買死下盤...:D