返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:11 AM 發表
睇來wahshan今晚都係黑仔架啦:L
皇馬輸左?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:13 AM 發表

你想買什麼?
奧林比亞高斯走地[0]受唔受??
1萬
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:13 AM 發表

皇馬輸左?!
win 1:0

皇馬輸左?!
等緊佢完場^:)^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:13 AM 發表

係喎:L
奧林比亞高斯 對 皇家蘇斯達入球大細
大  賠率          1.90       20000 分

奧林比亞高斯(-0.5)          賠率          2.00      20000分

皇家馬德里 ( 讓 一球半/两球)  賠率          2.00     20000 分

Sleepingzzz  2006-8-3 09:21 PM 金錢 60000 元  積分轉

而家什麼分數!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:15 AM 發表

大  賠率          1.90       20000 分

奧林比亞高斯(-0.5)          賠率          2.00      20000分

皇家馬德里 ( 讓 � ...
1-0
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:15 AM 發表

皇家馬德里 ( 讓 丠...
2場都係1:0
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:14 AM 發表

奧林比亞高斯走地受唔受??
1萬
我沒有友誼賽資料......點接受你!?
而家幾比幾先唔知道......

不如你問下超人好過啦.......:-"

皇馬快d完啦^:)^
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:14 AM 發表

等緊佢完場^:)^
你買左下盤???
THX!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:16 AM 發表

而家1-0
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:17 AM 發表

你買左下盤???
買左1-0
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:16 AM 發表

唔受.....
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:17 AM 發表

買左1-0
完左:lol