返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:49 AM 發表

未執好d手手腳腳呀:))
如果未我同你執.........返骨去......>:)

打風去街小心......[-O<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:46 AM 發表

問下搞手......B-)
:L[-O<[-O<邊個?
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 01:50 AM 發表
d sp睇黎 隔一陣就會跌少少-.-
頭先尾數係8..而家1   
係..好像一日跌 60 SP
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 01:49 AM 發表

我想問....其實我見過你未? :o
見過了:D
原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:52 AM 發表

ZOFFY&BEN:))

原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:51 AM 發表

:$係咪丫...
係! 8月19日....暫定去唱k....係咪真係有興趣? :o
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:52 AM 發表

係..好像一日跌 60 SP
:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 01:50 AM 發表

yup
原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:52 AM 發表

咁即係一年前唱k果個迪迪?? :o
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:53 AM 發表

:-O隻肥野唔理我架喎[-(
煩請 關閉本人於寵物討論區 內之所有題目關閉 因為系統還原後與本人較早前之設定有所出入 不想誤導其他會員 thx

本人較早前之設定                              系統 設定
sp 1500                                                 sp 1000
hp回復100                                            hp回復10
sp水 $25                                               sp水 $50
hp水$50                                                hp水$50
EXP藥水$80                                          EXP藥水$100
武器攻擊力強化藥水$800                  武器攻擊力強化藥水$1000
防具防禦力強化藥水$800                  防具防禦力強化藥水$1000
復活藥水$80                                        復活藥水$100
寵物飢餓度0                                        寵物飢餓度60
出門殺怪等候時間15妙                      出門殺怪等候時間30妙

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:53 AM 發表

唔關我事
原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:55 AM 發表

咁我呢隻瘦野理你啦~ >:D<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:51 AM 發表

如果未我同你執.........返骨去......>:)

打風去街小心......[-O<
:-*
d雨攪到我隻腳濕哂:Q
原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:55 AM 發表

:))

理既.....好外冷內熱型......=D>