返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-4 01:07 AM 發表

果次真係唔好意思咯
:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:06 AM 發表

佢係香港都好少上網啦.....可能識左新女呱.......:Q
有新女唔預我地:@:@:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 01:05 AM 發表
8月19日(sat)有無問題?? <:-P
可以..去邊?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:10 AM 發表

靚既少布又投訴.....
醜如欣宜又投訴.....

只有靚仔先少人投訴.....因 C 9 多..喜歡睇.......:@
森美果個..如果改做 最想非禮男藝人

我敢擔保  佢兩個無事
[-X
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:11 AM 發表

可以..去邊?!
呢方面...真係要認真諗諗...:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 01:12 AM 發表

森美果個..如果改做 最想非禮男藝人

我敢擔保  佢兩個無事[-X
分分鐘升收聽率.加圭人工......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 01:13 AM 發表

你駛唔駛追得我咁貼啊:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 01:13 AM 發表

齊 18 既就上.....HA H HA AH;P

夠先岩......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 01:15 AM 發表

你駛唔駛追得我咁貼啊:L
我怕8月26日...大家就無左件事...d mood飛走哂咋....:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:14 AM 發表

分分鐘升收聽率.加圭人工......;P
而家15/16 都唔好睇 :Q

唱K啦
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 01:15 AM 發表

齊 18 既就上.....HA H HA AH;P
或者分兩場!! <:-P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 01:16 AM 發表

我怕8月26日...大家就無左件事...d mood飛走哂咋....:L
我講你隻野啊:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 01:16 AM 發表

唱K啦
我都係咁諗...話哂叫有個地方....

如果係去的話...去greenbox啦...唔會趕人走!

d歌又新....真係唔錯~
=D>