返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:31 AM 發表
是呀.... 我们整班同事,同行都在OFIS 这里.......
赌钱
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 02:30 AM 發表

没啊..到星期一
你就好啦..... 我31号和1号都有做......
珍惜四人帮。。。
原帖由 rrliew 於 2008-8-30 02:31 AM 發表
qq i win
你的奖金楼.........灌水..不给你奖金
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:32 AM 發表
你就好啦..... 我31号和1号都有做......
你生意仲好啊..
水弟叻...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-29 08:26 PM 發表

得今日咋..平时日日来吹水.....
佢唔陪你 等我地黎陪你
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 02:32 AM 發表
阿金哥,明天又开球了。Set 好了你的球员啦?
set 好了.... 希望可以拿到高分,下一期要做教练。
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 02:32 AM 發表

赌钱
移情吧了..... 不然很xien,没啪托是酱德啦.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 h2o 於 2008-8-30 02:33 AM 發表

佢唔陪你 等我地黎陪你
好啊..听晚大马时间来吹水...
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 02:34 AM 發表
她跳入大西洋左
你不要她啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 02:33 AM 發表

你生意仲好啊..
老板好,我好咯.... 大家好... 全世界好.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-30 02:34 AM 發表
移情吧了..... 不然很xien,没啪托是酱德啦.....
你自己没去找

回應 mickeybblim 第 7357 篇文章

sudah編輯