返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:35 AM 發表
我想問你地而家會唔會兩邊都開住架?? :$

因為...我已經無一齊開住好耐...淨係玩呢邊....;P
呢邊冇人 先去果到行下  :-"
出面盤
曼魚原來讓平半炸.....死火:Q:Q
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 12:32 AM 發表

有人未比錢你??
唔係.....係你同小你....先收手買少左.....

佢地都中幾百萬至 幾千萬......

DEE 又輸都沒有問題.....

但個個成日都話沒有錢........X(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

你地開多0的盤啦:))
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 12:37 AM 發表

呢邊冇人 先去果到行下  :-"
哈哈....變左呢邊係主流! :))
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-4 12:38 AM 發表
出面盤
曼魚原來讓平半炸.....死火:Q:Q
果邊冇咩人買同買得細:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:38 AM 發表

我諗除左我..其他個個都幾十萬up ^:)^
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-4 12:32 AM 發表

佢地唔知做咩
個個身家都暴脹[-([-(
爆左我盤麻........

火影係好耐之前賣左樣野比我收左好多錢先暴升........:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 12:33 AM 發表

同你比緊係冇銀兩 >:D<
佢地話沒有錢買藥水.....:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:38 AM 發表

唔好咁勞氣~~~以後個個都要話有錢:lol
咁樣啱聽d:lol

相對你來講:lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:38 AM 發表

哈哈....變左呢邊係主流! :))
你地係晒到嘛..  :)):D
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 12:41 AM 發表

你地係晒到嘛..  :)):D
果面無野值得我留戀!! X(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:35 AM 發表
我想問你地而家會唔會兩邊都開住架?? :$

因為...我已經無一齊開住好耐...淨係玩呢邊....;P
X2:P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:40 AM 發表

佢地話沒有錢買藥水.....:L
睇下買邊隻姐 :lol