返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:17 AM 發表

坐底1000/隻....唔係唔鋤!>:)
你隻野比人過哂啦:))
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:16 AM 發表

未必...我覺得佢唔會埋堆...=((
佢之前開左沒有用..所以發貼 = 0 .....你留意下......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:17 AM 發表

坐底1000/隻....唔係唔鋤!>:)
我緊係無問題啦
2k 都照去馬啦
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 12:18 AM 發表

你隻野比人過哂啦:))
去完大陸返黎就咁...個個都癲架!! X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:18 AM 發表

佢之前開左沒有用..所以發貼 = 0 .....你留意下......
你下次見到佢你問下佢~ :$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 12:17 AM 發表

佢撩CCK受佢既:L
咁堅......

佢一向都唔要暗.....我問過佢啦......

今次咁有信心......

參賽隊伍 及 冠軍賠率:

阿積士         2.50
曼聯             2.60
國際米蘭     2.60
波圖             6.00

4 角沒有阿記了......有曼虫.......

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:20 AM 發表

咁堅......

佢一向都唔要暗.....我問過佢啦......

今次咁有信心......

參賽隊伍 及 冠軍賠率:

阿積士         2.50
曼聯             2.60
國際米蘭  ...
好少可....:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:20 AM 發表

去完大陸返黎就咁...個個都癲架!! X(
有人用外掛的:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 12:21 AM 發表

有人用外掛的:@
睇得出....:@
我今日輸左 二十多萬分..係 DEE......唔玩啦.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:23 AM 發表
我今日輸左 二十多萬分..係 DEE......唔玩啦.......
有無咁多呀?? :-SS
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:23 AM 發表
我贏左小小;P
靚仔都開左盤4 角
失望:-O:-O
華生慘過你:L