返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-4 12:10 AM 發表

我就黎用曬
得番1x:'(
我有 100多......HP SP

佢攻防有 各 1000 多......:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:10 AM 發表
可以買對家.....^^
wahshan同cck買左500個皇馬 -1.5:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 12:12 AM 發表

東方有埋相 :D
牛 VS MONKEY
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:12 AM 發表

我有 100多......HP SP

佢攻防有 各 1000 多......:@
wa

洗唔洗咁多存貨?:L:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:12 AM 發表
http://www.tvbnow.com/member.php ... mins=&page=1567

究竟邊個登記左路斯基但無出聲??[-(
我估係 CCWAI

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 12:13 AM 發表

wahshan同cck買左500個皇馬 -1.5:L
有人開暗?!

鋤dee 咯
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:15 AM 發表

我估係 CCWAI
未必...我覺得佢唔會埋堆...=((
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 12:12 AM 發表
http://www.tvbnow.com/member.php ... mins=&page=1567

究竟邊個登記左路斯基但無出聲??[-(
莫非有人想混水摸魚 [-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 12:16 AM 發表

有人開暗?!
佢撩CCK受佢既:L
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-4 12:16 AM 發表

鋤dee 咯
坐底1000/隻....唔係唔鋤!>:)
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-4 12:14 AM 發表

wa

洗唔洗咁多存貨?:L:L
痴左.....所以佢打 來自: 青山.....;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 12:17 AM 發表

莫非有人想混水摸魚 [-(
我都諗緊...佢好似又無入黎留言添喎....:-SS