返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 11:50 PM 發表
唔開啦.....比人洗劫一空......
咁我開;P
^^V

過返佢;P

評分次數

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 11:45 PM 發表

要搵人翻譯......
咁慢..呢方面人才唔少喎  :o
寵物主人 寵物名稱 種類 性別 級別 經驗 生命 屬性 PK 生存
MagicAndy 潛水員 dragon 雄  134 127714 680 火 開  生存  
bbamomo 眼紅紅 devil 雌  123 93084 625 金 關  生存  
Q版皮利斯 人間凶器 dragon 雄  100 43076 510 火 開  生存  
Q版禾確特 食錢怪 dragon 雄  100 42299 505 火 關  生存  

明明我多過你.....點會你第 3 :L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 11:48 PM 發表

食得藥多中毒樣......;P

基因特變.. :D
fuxk
sp變左99..........
一齊死:)):))
原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 11:51 PM 發表

咁慢..呢方面人才唔少喎  :o
冰魚 多數玩開台灣野......人才少一點.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

Q版基列治 <<--- 係??? :-O
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 11:55 PM 發表

冰魚 多數玩開台灣野......人才少一點.....
原來係咁  
原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 11:53 PM 發表

基因特變.. :D
生化危機......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-3 11:55 PM 發表
Q版基列治 <<--- 係??? :-O
落番黎啦..  =D>
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-3 11:54 PM 發表
一齊死:)):))
無天理!!!X(

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 11:56 PM 發表

落番黎啦..  =D>
好彩安全....<:-P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 11:52 PM 發表
寵物主人 寵物名稱 種類 性別 級別 經驗 生命 屬性 PK 生存
MagicAndy 潛水員 dragon 雄  134 127714 680 火 開  生存  
bbamomo 眼紅紅 devil 雌  123 93084 625 金 關  ...
衣家變番第4:'(:'(