返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 05:48 PM 發表
閃......
原帖由 cc_wai 於 2006-8-3 05:47 PM 發表

%-(:-O[-O<
都你啦,被人話我老:Q
原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 05:48 PM 發表

唔好屈得就屈  [-X
:D:)):))
原帖由 Q版施根 於 2006-8-3 05:41 PM 發表

靚女:L...
X(小青瓜
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 05:49 PM 發表

被人打先打人?緊係狂搶人城先好玩嫁嗎~不過被人打都好玩,周圍求救;P
俾人打到仆係度, 之後人地send chief 黎, 先打死佢隻chief 個feel 好high
原帖由 cc_wai 於 2006-8-3 05:51 PM 發表

X(小青瓜
係,咩事呢??
不過玩travian最慘係負crop...真係晚晚都無得訓....一訓過龍就大保....
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 05:50 PM 發表

HAHAHA;P:lol
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 05:52 PM 發表
不過玩travian最慘係負crop...真係晚晚都無得訓....一訓過龍就大保....
哦.....
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 05:52 PM 發表
好少試......係上次黎左幾千rein 先負.....
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-3 05:52 PM 發表

俾人打到仆係度, 之後人地send chief 黎, 先打死佢隻chief 個feel 好high
只係得1個人成功搶過我條村,不過個時係我唔玩前3日,之前有幾條pk想搶我村,搶唔到之餘被我搶返佢兩條村轉頭,之後被返一條佢和解;P
而家想轉allaince 又搵唔到出路><
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-3 05:54 PM 發表

好少試......係上次黎左幾千rein 先負.....
我負萬幾,重有d rein...:L
玩到叫救命,2條15田同3條9田都唔夠
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 05:54 PM 發表

只係得1個人成功搶過我條村,不過個時係我唔玩前3日,之前有幾條pk想搶我村,搶唔到之餘被我搶返佢兩條村轉頭,之後被返一條佢和解;P
咁你咁勁.............我岩岩先過3000population
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 05:50 PM 發表

我後生丫嘛