返回列表 回復 發帖
原帖由 hendytiu 於 2008-8-14 06:34 PM 發表

还没啊!!你吃了吗??
要去了...你有看到首页吗??今天这里有活动
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

今日主题活动野鸡烧烤吹水大会

由:qqbubu搞定

大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖
三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖

不可以纯发表情,符号,严重灌水...
如回帖:ok,好的,谢谢,你好..一律算灌水
一定要5个字以上

cck帮忙看场

记得自己的帖子有几多,跟住PM我就ok

从6004楼开始计算....

回复100帖子....有30万
今晚12.00(大马时间)就结束活动....

TVB30万随时随地都是你的....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 06:40 PM 發表

今日主题活动野鸡烧烤吹水大会

由:qqbubu搞定

大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖
三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖

不可以纯发表情,符号,严重 ...
以上既每一个奖金,我私人赞助加多一万。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 06:42 PM 發表
今晚12.00(大马时间)就结束活动....

TVB30万随时随地都是你的....   
已過100帖啦...30萬袋袋平安...
不過我都照繼續傾/.....多謝晒靚婆婆...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-14 06:44 PM 發表

以上既每一个奖金,我私人赞助加多一万。。。
嘩....輝哥好闊佬呀.....^^

回應 yiyianki 第 6824 篇文章

多谢,輝哥
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 06:49 PM 發表
嘩....輝哥好闊佬呀.....^^
哈哈。。少少钱罢了。。你都可以赞助架。。
大家好!吃晚餐了吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 yiyianki 第 6824 篇文章

你就好啦!三十万下袋咯!袋袋平安。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-14 06:58 PM 發表

哈哈。。少少钱罢了。。你都可以赞助架。。
我太窮了...要等儲多點利息先可以贊助......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-14 06:58 PM 發表
大家好!吃晚餐了吗?
轉左頭像....差D唔認得你....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 06:58 PM 發表
你就好啦!三十万下袋咯!袋袋平安。
你夠100個帖未呀...??

回應 dicksonkhan 第 6827 篇文章

来啦!太迟咯!金给yiyianki拿晒咯!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 06:59 PM 發表
我太窮了...要等儲多點利息先可以贊助......
你已经系百万富翁嚄。。