返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:43 PM 發表

好像係 UWANTS ELXXXX 果個人.......
少爺識.....
一陣問下佢澳洲邊phuck先
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:44 PM 發表

原本關系統時係 99 LEVEL 重係條龍仔......
今日開來變左 100 級...變左身...好能醜樣.........X(
哇哈哈:))
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 04:45 PM 發表

無打,唔理佢[-(
開來比我輪下佢......:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:45 PM 發表

今早先派左米......而家又無錢......<:-P
等你派多次就會有嫁喇;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 04:44 PM 發表

打緊 , 我後面條友搏命咁追我:L
DXXXXXX果個?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:46 PM 發表

開來比我輪下佢......:))
你被錢我買藥呀:L
加上你都唔夠班打我隻野:P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:45 PM 發表

今早先派左米......而家又無錢......<:-P
輸返哂啦:L
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 04:46 PM 發表

幾得意呀;P
好過最終型啦;P
:@

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

DXXXXXX果個?!
係 , 睇來頭10位爭持最利害既係我地2個:L
原帖由 Q版施根 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

等你派多次就會有嫁喇;P
比人洗劫完.....有排都未開門......[-O<

唔返大陸住 , 不如出來飲野同蝦條慶祝左先啦......
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

你被錢我買藥呀:L
加上你都唔夠班打我隻野:P
波又贏 DEE 又贏......你比錢我買好過啦......>:)

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:49 PM 發表

比人洗劫完.....有排都未開門......[-O<
等你開門:$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 04:50 PM 發表

波又贏 DEE 又贏......你比錢我買好過啦......>:)
波我贏你4000 ja wo:L
dee都係贏30000
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

輸返哂啦:L
唔怕我地一有機會就偷襲佢..等佢升慢些......:))