返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:45 AM 發表

買返少少啦.....密極必反......:))
物極必反

唔知買咩好:D
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:47 AM 發表

if only for this month , maybe ;P
d銀兩係佢自己出定阿公比?  
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:47 AM 發表

好少見佢出聲......[-(
me too.............i feel he only for bet :L
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:46 AM 發表

i  love 高X 論壇 icon ..............i love ~~~~~~~~
都不錯.....COPY & PASTE 來睇下......:))

你老闆喜歡玩比賽......獨家野......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-3 12:46 AM 發表

老實講...算係咁架喇....

如果晌果邊...你坐底等返一年半載先有人啋你....:L
我懷疑...老細唔係同一人.......

[-X
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:49 AM 發表

d銀兩係佢自己出定阿公比?   
自己 la.......... 我自己比, 佢阿公比??=((
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:49 AM 發表

我懷疑...老細唔係同一人.......

[-X
唔理得咁多lu...至緊要好玩同夠快!! :))
原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:47 AM 發表

果d真係自製 ^:)^
轉幾個來睇下......?

以前開個戶口.....不過玩左一陣就沒有去了.......
忘記左戶口......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:49 AM 發表

都不錯.....COPY & PASTE 來睇下......:))

老闆  90% one of member in there la

tell him copy sin <:-P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:58 PM 發表
你地仆X(.......買晒一邊......

迫我咒你地輸姐........
hoho
咁我知佢地買咩

評分次數

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-3 12:48 AM 發表

物極必反

唔知買咩好:D
佢地一面倒 04=D>

原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:50 AM 發表

自己 la.......... 我自己比, 佢阿公比??=((
唔知會唔會輸晒呢  >:)>:)
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:49 AM 發表

me too.............i feel he only for bet :L
都係賓衰啦.....拒絕人......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:52 AM 發表

佢地一面倒 04=D>
^:)^咁希望你開倉啦....我手痕又買左真錢.....:-SS