返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:36 AM 發表

hope soon[-O<[-O<
好友列表又少.....PM又少.......
簽名細又沒有圖......

ICON又屎.......

叫佢改......好像我玩野.......

當然佢不會因我一人而改既.......[-O<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-3 12:43 AM 發表

輸3百粒
:-SS
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-3 12:42 AM 發表

個個走哂去買不來梅...仲要一賠一....X(

無計啦...好耐無開盤....生疏左....b-(
不來梅 令Sleepingzzz lost over 30萬  BTTVB $$$-)$-)
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-3 12:43 AM 發表

從來都唔會去到盡啦:lol
買返少少啦.....密極必反......:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

少人買所以快~
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:45 AM 發表

不來梅 令Sleepingzzz lost over 30萬  BTTVB $$$-)$-)
佢仲有大把貨淨  $-)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:43 AM 發表

i  love 高X 論壇 icon ..............i love ~~~~~~~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:43 AM 發表

老實講...算係咁架喇....

如果晌果邊...你坐底等返一年半載先有人啋你....:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:43 AM 發表

我對你幾好..$1都冇買  :D
咁又係...因為!?

原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:46 AM 發表

i  love 高X 論壇 icon ..............i love ~~~~~~~~
果d真係自製 ^:)^
原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:46 AM 發表

佢仲有大把貨淨  $-)
if only for this month , maybe ;P
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-3 12:45 AM 發表
少人買所以快~
係...得廿幾個! ;))
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:45 AM 發表

好少見佢出聲......[-(

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:47 AM 發表

果d真係自製 ^:)^
copy la............<:-P<:-P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:46 AM 發表

咁又係...因為!?
因為唔熟 :D