返回列表 回復 發帖
妖!! 好日唔的起心肝做版務(派彩)....;P

一去派彩就話比我聽又down server!!! X(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-3 12:18 AM 發表
妖!! 好日唔的起心肝做版務(派彩)....;P

一去派彩就話比我聽又down server!!! X(
派彩 =D>
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 11:10 PM 發表

輸左剩係走你一人數...........>:)
做得好>:)
個人簽名 (1000 字節以內) :

Discuz! 代碼 可用
[img] 代碼 可用

幾時可以有呢!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 11:03 PM 發表

如果依場輸埋......賠億幾.........<:-P
咁我買細d:-O
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:35 AM 發表
個人簽名 (1000 字節以內) :

Discuz! 代碼 可用
代碼 可用

幾時可以有呢!?
hope soon[-O<[-O<
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:19 AM 發表

派彩 =D>
搞掂! :D
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-3 12:37 AM 發表

搞掂! :D
why 派彩 ????.....i know you got very high winning rate ^:)^^:)^
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:38 AM 發表

why 派彩 ????.....i know you got very high winning rate ^:)^^:)^
佢咁快搞掂..就知掂啦 :D:D
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-3 12:35 AM 發表

咁我買細d:-O
唔打緊.....都比人買左 6-7000了.....X(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:40 AM 發表

right <:-P
原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:38 AM 發表

個個走哂去買不來梅...仲要一賠一....X(

無計啦...好耐無開盤....生疏左....b-(
原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:40 AM 發表

輸3百粒[-X
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:41 AM 發表

從來都唔會去到盡啦:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-3 12:41 AM 發表

我對你幾好..$1都冇買  :D