返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:46 PM 發表

開啦......分身姐......你一向都多嫁啦.......

你唔可以唔合群.....

我地社團......專殺外人.......X(
haha.....
成班人都開左兩個.........
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 10:45 PM 發表
蝦條, 快d 俾番三幾日利息黎
比條命你.......

今日又比人爆.......:Q
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:48 PM 發表

比條命你.......

:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:48 PM 發表

比條命你.......

係俾既話我都唔介意架>:)B-)
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 10:45 PM 發表
係喎, 果面d 利息好似冇補番喎
你唔係唔知道....上面迫先郁一郁......
唔迫直頭唔理你.......都叫左你地追.......
你地係全 UWANTS 最多錢果埋......
自己諗下啦......:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

3park d 公仔真係得意好鬼多....
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 10:48 PM 發表

:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
有一些出不了公仔.......

>:D<^:)^;))>:/\:D/b-([-X:-"$-)[-O<%-(:-*=((:-O;;):-SS=D>:D<:-P[-(:))>:)B-)X(

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:50 PM 發表

你唔係唔知道....上面迫先郁一郁......
唔迫直頭唔理你.......都叫左你地追.......
你地係全 UWANTS 最多錢果埋......
自己諗下啦......:-"
睇埋聽日先la.......

係"堆"唔係"埋"喎[-X
蝦條收pm
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 10:50 PM 發表
3park d 公仔真係得意好鬼多....
咪係.........晒晒我時間......比錢入佢袋.........

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 10:52 PM 發表

睇埋聽日先la.......

係"堆"唔係"埋"喎[-X
你而家做乜挑釁我.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:53 PM 發表

咪係.........晒晒我時間......比錢入佢袋.........
入d落我袋la
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:55 PM 發表

你而家做乜挑釁我.......
比錢入你袋.........
你地仆X(.......買晒一邊......

迫我咒你地輸姐........

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:58 PM 發表
你地仆X(.......買晒一邊......

迫我咒你地輸姐........
幫你做善事咋