返回列表 回復 發帖
自己下次小心d..........
上次ben 個簽名好似扣左一千定二千之後都冇事la
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 10:32 PM 發表
自己下次小心d..........
俾 d 人追幾百頁 post見到
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-2 10:33 PM 發表

俾 d 人追幾百頁 post見到
班人得閒得滯..........所以係賭仔唔好話過左黎.........
而且我地d 名都改左^^
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 10:35 PM 發表
而且我地d 名都改左^^
其實遲早都會俾人發現呢度
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-2 10:36 PM 發表

一來名已經不同了......
二來依度點投訴到果度.....?! 一句別壇的可以不理.已經完場......
三來我地都好少討論果面野....尤其球天.....同下面班暴徒.....
四已經半放棄左果面了......除左搵野.....

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版賭神 於 2006-8-2 10:36 PM 發表

係, 但係唔係果面, 話知爆粗鬧人都唔到果面理la

你乜唔入會......[-X
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:40 PM 發表

一來名已經不同了......
二來依度點投訴到果度.....?! 一句別壇的可以不理.已經完場......
三來我地都好少討論果面野....尤其球天.....同下面班暴徒 ...
係....我地都轉左唔少分過黎呢面
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 10:42 PM 發表

你乜唔入會......[-X
廢事又開新
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-2 10:43 PM 發表

廢事又開新
你咁唔岩架喎>:/[-X
蝦條, 快d 俾番三幾日利息黎
係喎, 果面d 利息好似冇補番喎
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-2 10:43 PM 發表

廢事又開新
開啦......分身姐......你一向都多嫁啦.......

你唔可以唔合群.....

我地社團......專殺外人.......X(