返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:13 PM 發表

可以
有誰人鋤?
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:13 PM 發表

that's the point....佢話高層梗係偏幫版主....

就算係又點?? 做埋出黎比佢睇都仲得添! 吹咩?  
人流問題.......
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:09 PM 發表
就算比佢地所謂反擊成功又點? 有錢賺麼??

定係好有成功感? 心理上得到安慰??

咁花精神去做呢d野...值得麼??
成功感 同存在感.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-2 05:12 PM 發表

篤..  :handshake
好鬼 CUTE....搞我都想搵人篤篤
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 05:12 PM 發表

安迪係???
魔術安迪 前寵物版主

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:15 PM 發表

好鬼 CUTE....搞我都想搵人篤篤
篤自己兩粒波波:victory:
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 05:13 PM 發表

一個老金死左又點......仲有千千萬萬個老金

靈魂不死 , 精神不死:lol
金之XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

佢有大把分身.......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:13 PM 發表

that's the point....佢話高層梗係偏幫版主....

就算係又點?? 做埋出黎比佢睇都仲得添! 吹咩?  
算啦......佢炒得大把人可以炒......重要一早炒左......
應該沒有人理...試下佢地耐性先.....
之後唔得咪來場大龍鳳羅.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 05:14 PM 發表

人流問題.......
暑假多麻煩人.....

廣告 = 人流
都係問題...不過......我想死不了.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:19 PM 發表

算啦......佢炒得大把人可以炒......重要一早炒左......
應該沒有人理...試下佢地耐性先.....
之後唔得咪來場大龍鳳羅.......
不如我同佢頂罪...等佢炒左我算!! :victory::lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:16 PM 發表

篤自己兩粒波波:victory:
唔識硬.唔好篤...加上我唔可愛.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:21 PM 發表

不如我同佢頂罪...等佢炒左我算!! :victory::lol
通常 BAN 多.....過晒錢比我先......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:22 PM 發表

唔識硬.唔好篤...加上我唔可愛.....;P
軟有軟篤....硬有硬篤....:victory: