返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 05:02 PM 發表
睇緊條片........幾正
空襲.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

夠吾夠人鋤dee?
就算比佢地所謂反擊成功又點? 有錢賺麼??

定係好有成功感? 心理上得到安慰??

咁花精神去做呢d野...值得麼??
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:08 PM 發表

你話我呀?
係 , 不過唔算話你啊:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:07 PM 發表
我都唔明...人家上黎玩係for消遣...佢地就黎尋仇咁!

咁多不滿咪唔好玩囉...又要玩又要嘈....唔通真係咁過癮?

仲要搞埋d咩反版主行動不日進行...幠...
衣家d 年青人係咁ga 啦
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 05:10 PM 發表

係 , 不過唔算話你啊:L
我想問點解呢?
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:09 PM 發表

人流問題......
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:09 PM 發表

成功感.....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:07 PM 發表
我都唔明...人家上黎玩係for消遣...佢地就黎尋仇咁!

咁多不滿咪唔好玩囉...又要玩又要嘈....唔通真係咁過癮?

仲要搞埋d咩反版主行動不日進行...幠...
好像我咁...我嘈到返轉都沒有人理啦.....
我又可以點.....
1.上面唔理
2.連安迪等人都要留.....老金死不了......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:09 PM 發表

空襲.....;P
篤..  :handshake
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:12 PM 發表

我又可以點.....
1.上面唔理
安迪係???
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:12 PM 發表

我又可以點.....
1.上面唔理
一個老金死左又點......仲有千千萬萬個老金

靈魂不死 , 精神不死:lol

我又可以點.....
1.上面唔理
that's the point....佢話高層梗係偏幫版主....

就算係又點?? 做埋出黎比佢睇都仲得添! 吹咩?
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-2 05:09 PM 發表
夠吾夠人鋤dee?
可以

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 05:12 PM 發表

安迪係???
應該是andy