返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 04:59 PM 發表
http://forum.uwants.com/viewthre ... p;extra=&page=3

KAN 算啦.....死不了人......

由佢地嘈一陣沒有人理.自然放棄......

可上真係有 CAP PHOTO.....奠...
:lol;P;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:00 PM 發表

佢地肯求變.....花款多...來吸引人......
但係佢地人都唔算太多....
老金又不回....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 04:59 PM 發表

有冇流口水;P
成地都係! :victory:
睇緊條片........幾正
[color=Orang e]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:02 PM 發表

成地都係! :victory:
你賴左咋 , 成地都係:lol
不同......
UWANTS 多人...係咬老本...........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-2 05:04 PM 發表
唔嘵郁:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:04 PM 發表
不同......
UWANTS 多人...係咬老本...........
都岩....
我都唔明...人家上黎玩係for消遣...佢地就黎尋仇咁!

咁多不滿咪唔好玩囉...又要玩又要嘈....唔通真係咁過癮?

仲要搞埋d咩反版主行動不日進行...幼稚!

d高層一路唔覆佢...佢吹得漲無?? 你咪自己嘈飽佢囉!

你日日搵日黎頂post都係唔理架啦!!

以為自己好醒咁搵哂証據之後發動所謂0既反擊....

係金之刀自己囉黎衰又點? 高層一路都唔覆你奈佢咩何??

更何況...覆左話btp佢....咁又點? 18年後咪一條好漢....

無聊!
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:07 PM 發表

咁多不滿咪唔好玩囉...又要玩又要嘈....唔通真係咁過癮?

仲要搞埋d咩反版主行動不日進行...� ...
隱閉仔....or 精神有問題:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:07 PM 發表

仲要搞埋d咩反版主行動不日進行...幠...
唔好諗得咁單純......:)
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 05:08 PM 發表

唔好諗得咁單純......:)
你話我呀?

仲要搞埋d咩反版主行動不日進行...� ...
因為佢地真係好無聊..  :lol