返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 03:44 PM 發表

有無的的送比你果條女d相?? :$
人地生日禮物你都岩;P
有 3 方法.....用同屋同房其 KEY .TRY OPEN......
OR USE  CARD!!!

3 女仔用不來.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 03:45 PM 發表
有 3 方法.....用同屋同房其 KEY .TRY OPEN......
OR USE  CARD!!!

3 女仔用不來.......
我有興趣知! :$;P
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-2 03:43 PM 發表
社區盾        重設        新添選項        投注
投注結束        賽項        主隊        平局        客隊
中立場   
02日 08月-11:05        阿仙奴女子隊 v 愛華頓女子隊        現場進行.         1.57        3.50        5.00

阿仙奴女 ...
一向都勁 阿記女子隊.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 03:46 PM 發表

x2:victory:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 03:46 PM 發表

比較力量型先岩.....

唔關性別事既.....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 03:40 PM 發表
錯..講芝麻開門.......;P
:Q:Q:Q

x2
試下用d 8達通....
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 03:49 PM 發表
賓岩用嗎?!
小阪由佳

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-2 03:41 PM 發表

:L:L
get 唔到你想講乜:Q:Q
即係冇囉
0 hi :lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 03:49 PM 發表
正!!! 不過做唔到wallpaper....:Q
原帖由 cc_wai 於 2006-8-2 03:49 PM 發表

:Q:Q:Q
睇左未? 我講方法!?