返回列表 回復 發帖

回應 Geai 第 5575 篇文章

昨晚你找我啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 5576 篇文章

forgot jor la  

回應 Geai 第 5577 篇文章

你都没我心..
原帖由 Geai 於 2008-8-26 10:57 AM 發表

u cat looks sleepy
U   G哥哥, VERY 靚仔.
外星貓E生
原帖由 Geai 於 26/8/2008 10:35 發表
   yuck yuck
Hi~ G gor gor........ ....... ---------未洗手
Hi~ cat & mic
原帖由 wongjj 於 2008-8-26 01:00 PM 發表
Hi~ cat & mic
Hi 靚女.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 26/8/2008 13:05 發表

Hi 靚女.
long time no c~~you have a new cat look~~ u look younger~~just a kitty  so cute~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-26 01:10 PM 發表

long time no c~~you have a new cat look~~ u look younger~~just a kitty  so cute~~
Thank you 啊.
外星貓E生
....我要叫master G....@叫 G 哥哥啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 02:26 PM 發表
....我要叫master G....@叫 G 哥哥啊
叫G哥哥比較年輕啦. 婆婆.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-26 02:29 PM 發表

叫G哥哥比較年輕啦. 婆婆.
.....是就是..不过会不好意思啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 02:31 PM 發表

.....是就是..不过会不好意思啊
不怕啊, 這樣也可以令g哥哥心境年輕啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-26 02:36 PM 發表

不怕啊, 這樣也可以令g哥哥心境年輕啊.
你讲架....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 02:42 PM 發表

你讲架....
你也答咀呀.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生