返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:33 PM 發表

好多原因既.....
server成日down係一個問題 , 冇淫龍比咸蝦玩又係一個問題 , 條淫龍都比淫蝦玩死埋 , 連我隻終極魔都冇埋:'(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:33 PM 發表

:@:@:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:32 PM 發表

你認為你係呢邊就實冇事架啦??;P
天羅地網.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:34 PM 發表

多謝晒!!!:kiss:

等我有心理準備一下......;P
冇人知 , 得你和賓賓知:)
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 12:34 PM 發表

好簡單...原因只有一個....因為...

:kiss::victory:我愛你:victory::kiss:
都係你好..親密愛人:$
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-2 12:38 PM 發表

:@:@:@
你又唔係買真錢:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:39 PM 發表

你又唔係買真錢:L
咁贏分唔好咩:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:39 PM 發表

嘔.....................
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:34 PM 發表

我從來都未試過:$
係..一致對外好好多.....

好像全中.....雲達.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-2 12:40 PM 發表

咁贏分唔好咩:@
自己人, 贏來做咩:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:41 PM 發表

係..一致對外好好多.....

好像全中.....雲達.......
你有買咩??:o
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:37 PM 發表

server成日down係一個問題 , 冇淫龍比咸蝦玩又係一個問題 , 條淫龍都比淫蝦玩死埋 , 連我隻終極魔都冇埋:'(
SOR!!!

我會問下佛印...幾時開返........:Q

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:39 PM 發表

咁比返一日息過黎做家用啦~ :$:lol
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:37 PM 發表

其 2

http://forum.uwants.com/viewthread.php?tid=2498398