返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

你想派錢早0的出聲啊:@ 我幫你買返0的啊:'(
今埸買咩好;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:25 PM 發表

你唔可以講出來加唔可以買Ivan個盤...買爆咸蝦我唔理;P

OK?? 係就pm你.....
:kiss:
原帖由 Q版伊保爾 於 2006-8-2 12:24 PM 發表

:Q10日息
為何不轉錢來?!:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版伊保爾 於 2006-8-2 12:24 PM 發表

:Q10日息
佢唔比 我叫jackson一次過ban哂佢0的分身未得囉;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:26 PM 發表

為何不轉錢來?!:@
:'(因為你唔比10日息我
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:25 PM 發表

你唔可以講出來加唔可以買Ivan個盤...買爆咸蝦我唔理;P

OK?? 係就pm你.....
咁我又要......

唔係我封盤:@;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 12:24 PM 發表

你睇左我個聲明未? :o
睇左啦~
我唔會怪你地~
你地只係想有同一志向既人吹啫~
唔算係分黨分派~
無事既~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:27 PM 發表

睇左啦~
我唔會怪你地~
你地只係想有同一志向既人吹啫~
唔算係分黨分派~
無事既~:lol
我怕第時又會有咩曼聯,車路士果D咋....:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:23 PM 發表

唔駛客氣 , 送10零萬分比我地每個人就得啦:$
如果我真係咁有錢就唔駛得200蚊身家~
你地要卑d黎先得~:handshake:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版伊保爾 於 2006-8-2 12:27 PM 發表

:'(因為你唔比10日息我
你都唔用...多少都唔係重點..又係版主......:@

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:26 PM 發表

佢唔比 我叫jackson一次過ban哂佢0的分身未得囉;P
;P我地輪住咁send10蚊比佢啦
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:28 PM 發表

你都唔用...多少都唔係重點..又係版主......:@
:@邊個話我唔用
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 12:28 PM 發表

我怕第時又會有咩曼聯,車路士果D咋....:L
咁到時你地咪改名囉~:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:27 PM 發表

咁我又要......

唔係我封盤:@;P
我又點捨得爆你呢衰鬼~ :kiss::kiss:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 12:25 PM 發表

:kiss:
pm....ed:)