返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

你想派錢早0的出聲啊:@ 我幫你買返0的啊:'(
今晚買乜? :$

我噚晚信你買左不來梅~ :victory:
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

咁你叫佢買...中左我派比你......;P
打劫!!!  比返100個我個女:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

你想派錢早0的出聲啊:@ 我幫你買返0的啊:'(
我想派..但估不到輸咁多......

暫時2場 6-7000 萬.......:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 12:21 PM 發表

今晚買乜? :$

我噚晚信你買左不來梅~ :victory:
唔講啦 , 唔想害ivan:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

咁你叫佢買...中左我派比你......;P
:@咁得啦....買贏0個隊...之後你輸10日息比我啦:@
作實;P
大家好~
多謝支持吹水區~:handshake
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:22 PM 發表

唔講啦 , 唔想害ivan:L
真錢呀...:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:21 PM 發表

踢埋下場一次過派.....OK?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:21 PM 發表

:@老豆....我買0左贏0個隊....總知uncle蝦條輸10日息比我啦:@
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:22 PM 發表
大家好~
唔駛客氣 , 送10零萬分比我地每個人就得啦:$
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:22 PM 發表
大家好~
你好...

大家好~
你睇左我個聲明未? :o
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:22 PM 發表

踢埋下場一次過派.....OK?!
:Q10日息
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 12:23 PM 發表

唔駛客氣 , 送10零萬分比我地每個人就得啦:$
X2

近期小店比人洗劫一空.......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 12:22 PM 發表

真錢呀...:L
你唔可以講出來加唔可以買Ivan個盤...買爆咸蝦我唔理;P

OK?? 係就pm你.....