返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-8-25 06:00 PM 發表
u have anyone in mind yet ?
....

灌水下
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-25 06:58 PM 發表
你换咗头相..差D认不出啊...
靓不靓仔。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。

回應 jclai 第 5472 篇文章

你真人靓仔D啊..
边度有靓仔呀??
入谷温人

回應 toyo88 第 5474 篇文章

88师兄 ...你应该训咗
hi..Geai 你好啊!!最近还好吗??
原帖由 hendytiu 於 26/8/2008 00:46 發表
hi..Geai 你好啊!!最近还好吗??
G gor gor 有新look~非常好呢
master G..学变坏啦..................
原帖由 mickeybblim 於 26/8/2008 01:36 發表
master G..学变坏啦..................
好有板仔feel ~~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-26 01:40 AM 發表

好有板仔feel ~~~
他为咗你转look 啊..
原帖由 mickeybblim 於 26/8/2008 01:44 發表

他为咗你转look 啊..
但佢成日唔帶我隻j仔出黎走走......唔夠愛心~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-26 01:47 AM 發表

但佢成日唔帶我隻j仔出黎走走......唔夠愛心~~
你送master G 架..你不惊辉哥呷醋啊
原帖由 mickeybblim 於 26/8/2008 01:52 發表

你送master G 架..你不惊辉哥呷醋啊
我要照顧小輝.....冇得照顧j仔
原帖由 wongjj 於 2008-8-26 01:55 AM 發表

我要照顧小輝.....冇得照顧j仔
你没找你男朋友,叫他帮手啊
原帖由 mickeybblim 於 26/8/2008 02:00 發表

你没找你男朋友,叫他帮手啊
....我只得老公