返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版胡禮 於 2006-8-2 12:10 PM 發表

伊恩胡禮唔係阿仙奴咩:o
來自 Q版阿仙奴  :victory:
原帖由 Q版伊保爾 於 2006-8-2 12:08 PM 發表

:@:@:@你比唔比我...你唔比我每日send10蚊比你
2006 年 8 月 3 日 (星期四) 2:30AM
拜仁慕尼黑 [-0.5] @1.8
史浩克零四 [+0.5] @2.0

上限 U$1500 萬計果面錢!!!
開波前 15 分鐘PM 果邊蝦條王
因為依度時間有問題!!!

跟佢地買.多數贏...
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:13 PM 發表

拜仁慕尼黑  @1.8
史浩克零四  @2.0

因為依度時間有問題! ...
咁佢地買咩;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:11 PM 發表

重有一場....你去買啦......;P
:@我買贏0個隊啦...之後你比返你10日息我就夠:@
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-2 12:16 PM 發表

咁佢地買咩;P
暫時大路野...

問佢地好少少.....唔係一陣佢地轉心水....就......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:13 PM 發表

拜仁慕尼黑  @1.8
史浩克零四  @2.0

因為依度時間有問題! ...
:@我要你輸10日息比我:Q
我買邊隊...完場先決定:@

原帖由 Q版伊保爾 於 2006-8-2 12:17 PM 發表

:@我要你輪10日息比我:Q
我買邊隊...完場先決定:@
:L
原帖由 Q版伊保爾 於 2006-8-2 12:16 PM 發表

:@我買贏0個隊啦...之後你比返你10日息我就夠:@
你唔想買..叫 DEE 代你買.....衰野.......:P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:18 PM 發表

你唔想買..叫 DEE 代你買.....衰野.......:P
:Q佢會食晒我d錢
吹到 啤啤聲.......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 12:18 PM 發表

:L
;P小冰冰買uncle蝦條盤既條列之一...
賭版 SLEEP 派彩......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:19 PM 發表
吹到 啤啤聲.......
:@你肯唔肯
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 12:17 PM 發表

暫時大路野...

問佢地好少少.....唔係一陣佢地轉心水....就......
你想派錢早0的出聲啊:@ 我幫你買返0的啊:'(
原帖由 Q版伊保爾 於 2006-8-2 12:19 PM 發表

:Q佢會食晒我d錢
咁你叫佢買...中左我派比你......;P