返回列表 回復 發帖
Come in to say HELLO to you all....
原帖由 ljw1982 於 2008-10-15 12:53 AM 發表
Come in to say HELLO to you all....
靓仔一族队长 好耐冇见!
多D上嚟睇下我哋啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-13 07:13 PM 發表

有买D乜嘢啊??
果度嘅 木料雕刻 几靓,
我上次去买咗两只 马。
买了很多手信,但是,唉
那里有很多木雕。。。但我没有买!
不过那里有很多游客放两粒,
原帖由 wlt1110 於 2008-10-16 11:16 AM 發表

买了很多手信,但是,唉
那里有很多木雕。。。但我没有买!
不过那里有很多游客放两粒,
上一次我去冇乜机会享受到沙滩活动,
因为当时岸边好大浪。。。。
唔知wlt兄有冇去 Uluwatu & Tanah Lot两個地方呢??
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-16 11:29 AM 發表

上一次我去冇乜机会享受到沙滩活动,
因为当时岸边好大浪。。。。
唔知wlt兄有冇去 Uluwatu & Tanah Lot两個地方呢??
我也是没有什么时间在沙滩享受,只是走马看花。。。
有去uluwatu和tanah lot,,,,,tanah lot是看死火山,一边吃午餐一边同苍蝇抢吃,很不卫生。。。。
证实托雷斯左大腿肌肉拉伤,将很可能缺阵10天左右的时间
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-16 07:14 PM 發表
证实托雷斯左大腿肌肉拉伤,将很可能缺阵10天左右的时间
哈哈,我已经买了ROONEY
brother jack....any good player for this week?????
原帖由 mikeyap 於 2008-10-17 06:17 PM 發表
brother jack....any good player for this week?????
如果冇乜Budget,
小第极力推荐热刺嘅Darrent Bent!
另外后位方面,曼联好大机会获得Clean Sheet,
所以我自己都买咗 Evra,
而中场。。。我就睇好阿仙奴嘅Nasri!
大家不妨一试!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-16 10:24 PM 發表

哈哈,我已经买了ROONEY   
Rooney的确係好。。。但太贵喇!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-18 12:26 PM 發表

Rooney的确係好。。。但太贵喇!
rooney都不够你的小小罗贵啦
原帖由 wlt1110 於 2008-10-18 01:54 PM 發表

rooney都不够你的小小罗贵啦
所以话一山不能藏二虎!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-18 12:25 PM 發表

如果冇乜Budget,
小第极力推荐热刺嘅Darrent Bent!
另外后位方面,曼联好大机会获得Clean Sheet,
所以我自己都买咗 Evra,
而中场。。。我就睇好阿仙奴嘅Nasri!
大家不妨一试! ...
thank.......... brother
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-18 04:18 PM 發表

所以话一山不能藏二虎!
可以的,买ronaldo+rooney,其余的买中游球队队员
i share my team line up for week 9

Gordon ( Sunderland)

Vidic (Man U)     Ferdinand (Man U)    Garrido(Man City)

T.walcott (Ars)     C.Ronaldo(Man U)    Anderson(Man U)    L.Chattermole(Wigan)

Robinho (Man City)     Rooney(Man U)     Geovanni (Hull City)

hope rooney & Ronaldo can score!!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04