返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-8-1 06:00 PM 發表

:o過左邊個戶口呀?
tuingko
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 06:03 PM 發表

佛印囉...嘟! :lol
:@9知咩
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 06:01 PM 發表

少女子 依個人好火下..小心!!!
如果沒有記錯.....係前 U 版主......戀版...
之後比人炒左.....好像......
因內部爆鑊.....同溝通出現問題...加上有人講堮..
靚唔靚女 ?! :$
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 05:31 PM 發表

最好既防守就係進攻:lol
打0010 啦  
防打一個老蘇......

一夫當關......萬夫莫敵.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 06:04 PM 發表

改個女球員名都得......:lol
我直過喎 .... 一陣阿仙奴 d 仔係咁 pm 我咪死 !! ;P
有冇人鋤dee??
原帖由 Q版_C7 於 2006-8-1 05:38 PM 發表
想轉過阿仙奴o既人都唔得 .... 退出唔到 .... 自己彈番入o黎 ..... :Q
:@
LOGOUT >轉 IP > 再清 COOKIES> APPLY AGAIN :victory:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 06:09 PM 發表

防打一個老蘇......

一夫當關......萬夫莫敵.......
:P:P
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-1 06:10 PM 發表
有冇人鋤dee??
我 !! :$
蝦條你追post真係好慢.....
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-1 06:11 PM 發表

我 !! :$
有冇msn??
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 05:51 PM 發表

再下步就係填form....嘩哈哈~~ :lol
HA HA HA AHA;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 06:11 PM 發表

LOGOUT >轉 IP > 再清 COOKIES> APPLY AGAIN :victory:
搞掂喇 ... 你地走晒過o黎 ...
我唔過都唔得啦 ....
意見收集 » 揭發球天"金之刀"版主講粗口罵會員, 罵會員係狗

咁耐先放上去:o:o
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-1 06:12 PM 發表

有冇msn??
哩 d 支援o野 ...梗有 ...
wahshan@mail.hongkong.com