返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:05 PM 發表

去投訴依度....:o
個傻仔kan過左數比你未;P

諗住錫住佢 , 佢係都要死:lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:04 PM 發表

有無諗過入會唧...不如入啦...

大家同一系列...型d嘛...:lol
要開新a/c 啵..
咁我隻寵物咪冇左lor...:'(:'(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 02:08 PM 發表

5號點? :o
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:04 PM 發表

有無諗過入會唧...不如入啦...

大家同一系列...型d嘛...:lol
Q版什麼好?!:o
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:08 PM 發表

要開新a/c 啵..
唔係架...你可以送比人家嘛! ;P

即係你開左之後...將你果隻送去新acc度就ok架喇~ :victory:
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:09 PM 發表

Q版什麼好?!:o
玩野呀!! 成班Q版...不知幾型!! :victory:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:08 PM 發表

5號點? :o
唔得:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:07 PM 發表

咁硬膠?? :handshake

你又知?? :o
佛印講比我知道......

過住 20 萬來可以嗎!?
出不了 PM 多過 8 人......:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 02:08 PM 發表

?:?

我都未知道......

;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:08 PM 發表

要開新a/c 啵..
自己送返比自己隻寵物!!!:o

佢唔係真係買左曼聯呀:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:09 PM 發表

唔係架...你可以送比人家嘛! ;P

即係你開左之後...將你果隻送去新acc度就ok架喇~ :victory:
咁之前買果d檠藥水咪冇用lor...:'(:'(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:18 PM 發表

佛印講比我知道......

過住 20 萬來可以嗎!?
出不了 PM 多過 8 人......:L
未放息喎...邊有廿個咁多...:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:10 PM 發表

玩野呀!! 成班Q版...不知幾型!! :victory:
咁要搵女仔名!!!

我一定支持!!!;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-1 02:19 PM 發表

佢唔係真係買左曼聯呀:L
係 40000 分!!!:o