返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-1 02:15 AM 發表

亞陳你好
hi領隊..我要踢正選  lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:15 AM 發表

IMS, 和記 定其他先!?
netvigator
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:16 AM 發表

佢淨係鍚:$佢個女架咋:Q:'(:'(
我鍚你咪得囉:$
申請 E-MAIL 唔可以一樣

先 LOGOUT...轉 IP.....再申請......

關 MODEM & PC .......可以轉IP
如果係和記.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

我想問下..hp 同sp 會唔會隔一陣自己回復?? :o
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:15 AM 發表

用hide ip platinum
幫手教佢.....電腦版主;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:17 AM 發表
申請 E-MAIL 唔可以一樣

先 LOGOUT...轉 IP.....再申請......

關 MODEM & PC .......可以轉IP
如果係和記.....
算啦..我係巴治奧
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:16 AM 發表

佢淨係鍚佢個女架咋:Q:'(:'(
未必既.....

明天上來都應該大把 貼士......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:16 AM 發表

hi領隊..我要踢正選  lol
好啦,我調龍格堡踼後備
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:18 AM 發表

幫手教佢.....電腦版主;P
http://forum.uwants.com/viewthre ... highlight=Hide%2BIP
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:18 AM 發表
我想問下..hp 同sp 會唔會隔一陣自己回復?? :o
會跌唔會升......;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-1 02:19 AM 發表

好啦,我調龍格堡踼後備
明致 lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:20 AM 發表

會跌唔會升......;P
icic..thx :):kiss:
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-1 02:17 AM 發表

我鍚你咪得囉:$
:'(:'(:'(
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:20 AM 發表

http://forum.uwants.com/viewthre ... highlight=Hide%2BIP
比個叻你.....:victory: