返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-31 07:06 PM 發表

上限幾多先?
U$ 500萬一場......因為近期窮..比食錢怪食左好多......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-7-31 10:42 PM 發表
啱啱買左隻野..打兩打死Q左:L
仲以為唔扣hp冇事..原來冇sp都會收皮 :Q
你收到我 PM LA!?:kiss:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 11:50 PM 發表

你仲有盤開左咩??
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 11:53 PM 發表

你仲有盤開左咩??
NO LA!!!

我叫佢過來玩姐........

重有亨利同我下左曼虫......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 11:56 PM 發表

NO LA!!!

我叫佢過來玩姐........

重有亨利同我下左曼虫......
我唔受佢就搵你受.....

曼聯 [-1.5/-2] 佢買左幾多?? 你贏面好大;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 11:59 PM 發表

我唔受佢就搵你受.....

曼聯  佢買左幾多?? 你贏面好大;P
40000;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:04 AM 發表

40000;P
咁好小0者.....:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 11:50 PM 發表

一收到即黎呢到 :$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 12:04 AM 發表

咁好小0者.....:lol
U分 40000 .....= 200 個左右.....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:07 AM 發表

U分 40000 .....= 200 個左右.....
今時今日我地個個都:lol;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 12:06 AM 發表

一收到即黎呢到 :$
夠分玩嗎!?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 12:09 AM 發表

今時今日我地個個都:lol;P
千萬富豪:lol

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:10 AM 發表

夠分玩嗎!?
窮到死..隻野釘左 都救唔番  :Q
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:11 AM 發表

千萬富豪:lol
你係億萬.........;P
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 12:12 AM 發表

窮到死..隻野釘左 都救唔番  :Q
可以轉 U$ 過來玩嫁.....1:1.5

我想派分盤比你地.....不過佢地話難.....:L