返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 05:02 PM 發表

只猫不给啊....
隻貓太神秘了,.....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 05:07 PM 發表
哈哈..係呀...口水都唔放過....
不是嘛...你喜欢到出晒面啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 05:08 PM 發表
唔好爆料啦....
家下全部人都知道你喜欢master G....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 05:08 PM 發表
隻貓太神秘了,.....
只猫惊科学家捉咗他啊
10000帖子
婆婆, 回來晒命啊.
外星貓E生
哈哈! 我来了喔!
GOOD MORNING BOYS & GRILS

回應 cammy8080 第 4564 篇文章

THEY ALL SLEEPING

HOW WAS UR SIX FLAG TRIP ?
master G,早
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。

回應 jclai 第 4566 篇文章

GOOD MORNING AR   GETTING READY FOR WORK ?
原帖由 Geai 於 2008-8-15 08:18 AM 發表
GOOD MORNING AR   GETTING READY FOR WORK ?
是啦!!

没力啦!!

回應 cammy8080 第 4568 篇文章

I HAVE BEEN THERE FOR SO LONG     DONT REALLY REMEMBER HOW IT LOOKS LIKE LU
原帖由 jclai 於 2008-8-15 08:23 AM 發表

是啦!!

没力啦!!
WHAT YOU DO LAST NIGHT AR
原帖由 cammy8080 於 2008-8-15 08:19 AM 發表
超好玩...由9:30玩到夜晚9点....不過機动遊戲8点就收哂...食埋晚飯都成1点先返到屋企....

我第一次去SIX FLAGS咋...有好多過山車...玩完一次又一次....玩到我傻...不過真係好玩過GREAT AMERICA呀!! ...
你就好。可以去玩。。。