返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-8-14 03:31 PM 發表
I give her bonus ka  
好辛苦赚架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 Geai 於 2008-8-14 03:34 PM 發表
trying to find more ppl to help u sweep
是啊...yamyam快D报道啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 03:37 PM 發表
几时啊..我要潜水啦
記得帶氧氣罩~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 03:37 PM 發表

your master is so generous...
不好又爱上master G 啊...亚爷等紧你架
返黎少林睇下先.......練功夫未呀大家...??
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 03:38 PM 發表

TVB: 1786942 元
存款: 1450000000 元
好多錢啊~
你又开始注意钱啦...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 03:39 PM 發表

記得帶氧氣罩~~
不使啦...
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 03:41 PM 發表
返黎少林睇下先.......練功夫未呀大家...??
没啊...女仔倾计就好啦

回應 mickeybblim 第 4503 篇文章

can I join  
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 03:44 PM 發表

没啊...女仔倾计就好啦
哈哈...我地睇d男仔練功夫...卡卡
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 03:43 PM 發表
你又开始注意钱啦...
無法啦, 患病時就感覺到health is more important than anything...
病好了, 就自自然然覺得...money is everything~~
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 03:49 PM 發表
練什麼功? 童子功!!!?
原帖由 Geai 於 2008-8-14 03:47 PM 發表
can I join  
你钟意咯
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 03:49 PM 發表
看身材啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 03:53 PM 發表

無法啦, 患病時就感覺到health is more important than anything...
病好了, 就自自然然覺得...money is everything~~
吃咗药..咁兴奋啊...仲没去训