返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:39 PM 發表

2 time 六合彩 , i lost over 300000$ 唔精喇
:'(
原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:39 PM 發表

2 time 六合彩 , i lost over 300000$ 唔精喇
輸咁多.....:o
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:40 PM 發表

得 .........8000$  30000$<< if only you win  :handshake:lol
我唔出post , pm比你得唔得:$:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:39 PM 發表

呢樣佢出哂名;P
唉...吹到 B B 聲.......:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:42 PM 發表

輸咁多.....:o
last time lost over 25萬:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:40 PM 發表

收到

祝你中!:D
都係玩下0者 , 冇咩心水的:lol
原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:42 PM 發表

我買左一次咋:'(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:42 PM 發表

我唔出post , pm比你得唔得:$:L
我比$你好唔好;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:42 PM 發表

唉...吹到 B B 聲.......:L
去飲下涼茶啦;P
BTTVB 論壇 » 寵物討論區   

(版主: *空缺中* )

;P;P;P

原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:43 PM 發表

我比$你好唔好;P
咁唔買啦:Q
原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:42 PM 發表

原來  六合彩都可以捉路.......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:43 PM 發表

我買左一次咋:'(
我做左3次喇..........次次派$ , 1次多過1次:Q
原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:43 PM 發表

我比$你好唔好;P
好..我要!!!:$

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:45 PM 發表
:victory::victory::victory: