返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:32 PM 發表

※7月18日精采節目內容
本週辣妹:吉川幸枝、元谷芙美子、黛比夫人、垠凌、青木沙耶加、光浦靖子
本週評審:土田晃之、山下真司
本週料理� ...
暫時唔想睇,聽日無野睇先算
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:29 PM 發表

受我浦和紅鑽   0.83 20000分 OK??
OK!
只接受 U$ 投注......PM ME!!!

果面多錢些......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:30 PM 發表

佢地鍾意你 , 我開kan都唔啋我:L
死左出去玩!? 可能
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:31 PM 發表

:victory:
同你六合彩side back 一次得唔得?? 照舊規定 , 我買2個no. , 我買哂300000分 , OK??:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:34 PM 發表

OK!
只接受 U$ 投注......PM ME!!!

果面多錢些......;P
我係0個邊pm你....
上年拜仁贏8-0,今年唔知點
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:35 PM 發表

同你六合彩side back 一次得唔得?? 照舊規定 , 我買2個no. , 我買哂300000分 , OK??:lol
no .........六合彩 = 派$:'(
原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-7-31 05:30 PM 發表

:L果然好火下喎~
佢咁一回...沒有人會幫手搵....我就晒 9 晒時間出 POST...
以後都沒有幫手......
佢都唔經大腦既.....
玩都睇情況啦......PM ME 講都得姐......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:31 PM 發表

KL同你講笑咋??:L
佢不長腦袋.....:L

原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:37 PM 發表

no .........六合彩 = 派$:'(
派下比我都得0者:'(
原帖由 彿印 於 2006-7-31 05:31 PM 發表

:victory:
你精過鬼......:@

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:38 PM 發表

你精過鬼......:@
2 time 六合彩 , i lost over 300000$ 唔精喇
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 05:37 PM 發表

佢不長腦袋.....:L
呢樣佢出哂名;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:38 PM 發表

派下比我都得0者:'(
得 .........8000$  30000$<< if only you win  :handshake:lol
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 05:36 PM 發表

我係0個邊pm你....
收到

祝你中!:D