返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:33 AM 發表

咁.....奇怪.....
一定平時多仇家......;P
又係d妒忌我靚仔0既人0既所為啦~ :$:victory:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 01:30 AM 發表

佢要留住d人晌度幫佢手嘛...:L
好像 uwants ??? 而家咪......ha ha haa.......
你睇版聊...意見區.....ha ha ha......

當然不包括你地......:$
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:37 AM 發表

好像 uwants ??? 而家咪......ha ha haa.......
你睇版聊...意見區.....ha ha ha......

當然不包括你地......:$
我無去果邊好耐....^o^v:handshake
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 01:36 AM 發表

又係d妒忌我靚仔0既人0既所為啦~ :$:victory:
咁就一定啦......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:39 AM 發表

咁就一定啦......;P
一個怪物妒忌你的相貌,對你發起了攻擊.

;P;P;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 01:38 AM 發表

我無去果邊好耐....^o^v:handshake
變左半個廢墟......;P

:handshake:handshake

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:42 AM 發表

變左半個廢墟......;P

:handshake:handshake
3日得21頁;P;P
又未有波開實冇咩人
找左 ivan 條數了......

艾雲回去查下啦......

應該話3日得304個reply....呢度就3日有4144個...;P;P
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-31 01:43 AM 發表
又未有波開實冇咩人
開左波都唔覺會多人...;P;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 01:44 AM 發表
應該話3日得304個reply....呢度就3日有4144個...;P;P
我地好像放棄左殘疾...wah......c.c.....:L

我有 e-mail mr.game 過場來.....
不過佢沒有回我.....:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:45 AM 發表

我地好像放棄左殘疾...wah......c.c.....:L

我有 e-mail mr.game 過場來.....
不過佢沒有回我.....:L
我想知佢地係咪全部人都知我地過哂黎先? :o
hiya^^
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-31 01:43 AM 發表
又未有波開實冇咩人
咁就不知道......
講波既人而家少左係事實.....