返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 12:42 AM 發表

sor!!!:(

發火爆炸中.....去左作文.......;P

http://www.tvbnow.com/viewthread ... amp;extra=#pid91690
我估到你會出聲:lol
但佢之前又好似講緊佛印
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 12:42 AM 發表

http://www.tvbnow.com/viewthread ... amp;extra=#pid91690
:L佢最初出post攻防得好小的 , 比人加exp , 後期至改到咁高 , 早上我都有pk過佢:L

我都未試過見你打咁大篇文...

我諗你今次一次用左多過1粒鐘....

睇黎你真係好火下...:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 12:49 AM 發表

:L佢最初出post攻防得好小的 , 比人加exp , 後期至改到咁高 , 早上我都有pk過佢:L
調番轉
高防高攻,改至得低防低攻:@:@
驚比人少,點知...........
改到咁高冇人加到exp啦
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-31 12:49 AM 發表

我估到你會出聲:lol
但佢之前又好似講緊佛印
佢自己問題...好多人都知道佢經常改自己既寵物...點怪得人.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 12:49 AM 發表

怪人一名.......:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

後期佢話測試喎~
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 12:51 AM 發表

我都未試過見你打咁大篇文...

我諗你今次一次用左多過1粒鐘....

睇黎你真係好火下...:@
平生最憎無品人....又 9 又扮正人君子.....
晒左我心機.....

昨晚回覆已經留左條路比佢......
今日見佢回覆我個態度.....

火......

多過......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:00 AM 發表

平生最憎無品人....又 9 又扮正人君子.....
晒左我心機.....

昨晚回覆已經留左條路比佢......
今日見佢回覆我個態度.....

火......

多過......;P
每個壇都總有一d膠人架啦...:@

唔係點顯得我地脫俗~ :$:victory:
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-31 12:57 AM 發表
後期佢話測試喎~
測試可以關 pk mode......
開左既.....又不出聲.....
晒晒藥水又益左佢升 exp......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 01:02 AM 發表

咁又係.....

初時預左沒有人理我回覆......因為慣晒.....

好彩都有人睇不過眼......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 01:02 AM 發表

我昨晚加左你分喎..又幫你作左介紹...
重幫你收埋利息.....當然改埋簽名......;P

你改簽名鬧人既.......:Q

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:07 AM 發表

咁又係.....

初時預左沒有人理我回覆......因為慣晒.....

好彩都有人睇不過眼......
唔好嬲...好事近...唔好影晌心情!! :kiss::handshake
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 01:10 AM 發表

我昨晚加左你分喎..又幫你作左介紹...
重幫你收埋利息.....當然改埋簽名......;P

你改簽名鬧人既.......:Q
:kiss::kiss: <--- 報酬:$

都要多得你同我改個簽名檔...唔係我都用唔到....

話事話...你點整到佢有架? 我果時整黎整去都出唔到簽名檔....:L