返回列表 回復 發帖
復活水平d就抵
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 12:32 AM 發表

時間慢囉 , 我同ivan打 2個都加得好快:lol
都係自己打著數d...又有錢收! :victory:
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-31 12:32 AM 發表
復活水平d就抵
係!:L

:@隻搞屎蝦捨得出黎未???:@

or 大家level相近
一下打唔死大家
跟住用加hp 一路咁pk下去
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 12:36 AM 發表
佢打左一篤大野

寵物討論區 » 贈品:L:L:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 12:36 AM 發表
sor!!!:(

發火爆炸中.....去左作文.......;P

http://www.tvbnow.com/viewthread ... amp;extra=#pid91690
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 12:32 AM 發表

時間慢囉 , 我同ivan打 2個都加得好快:lol
我覺得pk mode 有d 問題
我p 彿印,1野ko 佢,佢明明成2千幾防,我又得4百幾攻,為何我一野可以ko佢
咁防要黎做乜?:L:L
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-31 12:42 AM 發表

我p 彿印,1野ko 佢,佢明明成2千幾防,我又得4百幾攻,為何我一野可以ko佢
setting 果個做左手腳姐.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

你知道我打字有多快啦..sor!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 12:44 AM 發表

setting 果個做左手腳姐.......
唉....:L:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 12:44 AM 發表
你知道我打字有多快啦..sor!!!
應該愈打愈進步ga 喎lol:lol
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-31 12:42 AM 發表

我昨晚 2300 攻 打 3000 左右防 某人.....
扣 8 點.....之後我比佢打死左.......:L
證明左一樣野......:L

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-31 12:46 AM 發表

應該愈打愈進步ga 喎lol:lol
已經快左少少少...速成.....:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-31 12:46 AM 發表

我昨晚 2300 攻 打 3000 左右防 某人.....
扣 8 點.....之後我比佢打死左.......:L
證明左一樣野......:L
同意
我都係咁死.............我扣得佢 "個位數字"

sh!t:@:@