返回列表 回復 發帖
原帖由 3va 於 2008-8-10 02:56 AM 發表

跌先。。。
先前已經跌完
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:01 AM 發表

先前已經跌完
我沒有買。。。
原帖由 3va 於 2008-8-10 03:04 AM 發表

我沒有買。。。
咁你而家就要趁早入貨啦,現在正積極被人買入中......................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:08 AM 發表

咁你而家就要趁早入貨啦,現在正積極被人買入中......................
我輸錢了。。
及點開市??
你什麽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:08 AM 發表

什麽股來的??
原帖由 3va 於 2008-8-10 03:12 AM 發表

我輸錢了。。
及點開市??
你什麽
輸錢??????
開市??????
你可以進虛擬股市 開個户口,有100000送,不用錢的.............
原帖由 3va 於 2008-8-10 03:15 AM 發表

什麽股來的??
[35]号 ~~我願等寵物家族~~(張麗)

回應 iwry@iwjy 第 4157 篇文章

u drop then I sell ma   otherwise I buy now
原帖由 Geai 於 2008-8-10 03:32 AM 發表
u drop then I sell ma   otherwise I buy now
YOU CAN BUY A LOT NOW!~~~~~~放心!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:22 AM 發表

輸錢??????
開市??????
你可以進虛擬股市 開個户口,有100000送,不用錢的.............
我有戶口了。。
原帖由 3va 於 2008-8-10 04:03 AM 發表

我有戶口了。。
....................................................
master G & 各位早晨...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
來探下長老 & 婆婆.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-10 01:17 PM 發表
來探下長老 & 婆婆.
我又来啦!!!各位大家午安!吃饱了没啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-10 01:36 PM 發表

我又来啦!!!各位大家午安!吃饱了没啊!
還沒, 快了.
外星貓E生