返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-8-9 05:14 PM 發表
GEAI..我想問你在什麽台看奧运??有在網上看嗎??
你好美。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-8-9 05:19 PM 發表

我想叫他升我。。
你又想啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 05:20 PM 發表

你又想啊...
我真得很响。。 byebye
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-8-9 05:21 PM 發表

我真得很响。。 byebye
想办法啦....
第一次進來!大家好~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-9 11:15 PM 發表
第一次進來!大家好~~~~~~
你好....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 11:17 PM 發表

你好....
小弟叫做RICKY~~~~~~
多多指教
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-9 11:21 PM 發表

小弟叫做RICKY~~~~~~
多多指教
不用指教出刀啊.. 找死啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 11:45 PM 發表

不用指教出刀啊.. 找死啊
唔好意思,我係一個忍者,那一把是手裹劍,呵呵!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-9 11:53 PM 發表

唔好意思,我係一個忍者,那一把是手裹劍,呵呵!~~~~~~
你傻咗定癫咗啊...在少林插死我.. 玩野啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 11:55 PM 發表

你傻咗定癫咗啊...在少林插死我.. 玩野啊
我唔係插你,我係插你身邊隻曱由啫.................................................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-9 11:59 PM 發表

我唔係插你,我係插你身邊隻曱由啫.................................................
下次不好做D..小动作啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 12:22 AM 發表

下次不好做D..小动作啊
婆婆你太敏感了!~~~~~~我有個别名叫[殺他死] 一見曱由就..................................................................................

回應 iwry@iwjy 第 4133 篇文章

好惊啊...杀死它
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 01:04 AM 發表
好惊啊...杀死它
不用怕!有我在!曱甴冇有怕!~~~~~~