返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:46 AM 發表
好多大口仔~度閘
係呀...我妹貼既..........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:46 AM 發表
仲有一百個帖....好快到........
mamak 剩下几十帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:46 AM 發表

留点给我啊!
你也來搶...??
你不是搶鴨鴨那個嗎...??
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:47 AM 發表

mamak 剩下几十帖
是呀...但果邊得20萬...呢邊百幾萬呀....破左呢個先....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:47 AM 發表
好搶眼
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:47 AM 發表
你妹妹呢!好久没见她上来咯!
原帖由 chfong2 於 2008-9-17 01:48 AM 發表
甘你点同你老公讲
佢開頭好串咁問我...
又問我咩人黎搵你...你d好朋友呀...?
佢話鬼鬼鼠鼠咁...問佢搵邊個答完又走....
之後佢問我...你襯我唔喺度叫人返黎呀...?
又問我果個人點知我地址....問左好多野....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:46 AM 發表
仲有一百個帖....好快到........
很少人哦
原帖由 chfong2 於 2008-9-17 01:49 AM 發表
甘可不可以分给我
如果我中就分點給你....如果你中...會分點給我嗎...?
是呀...但果邊得20萬...呢邊百幾萬呀....破左呢個先....
好啊!我一起抢咯!
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:50 AM 發表
很少人哦
不是啦....依家chfong2 都喺度...
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:50 AM 發表

好啊!我一起抢咯!
好....搶完先再過鴨鴨度....
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:49 AM 發表
好搶眼
叫左佢唔好貼又貼.........