返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:40 AM 發表
知道了~
你们不要过去啊!mamak
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:40 AM 發表
知道了~
愈來愈冇眼睇你了...
不過....雖然你今日不請自來搞到我好多麻煩...
但見你咁有心寫封野...又請幾個鐘頭假出黎...
我先睬下你咋...
但冇話原諒你...........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:41 AM 發表
在這搶錢
果邊都未到....仲有幾十個pos...
我答應了天哥話要今晚破左佢個帖.........
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:41 AM 發表

你们不要过去啊!mamak
過一陣先過啦....
原帖由 chfong2 於 2008-9-17 01:43 AM 發表
你们倾紧么?
沒有談什麼...只是鬧他今天未得我批准自己黎我屋企...
比我老公撞到正....問左我好多野.........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:41 AM 發表
愈來愈冇眼睇你了...
不過....雖然你今日不請自來搞到我好多麻煩...
但見你咁有心寫封野...又請幾個鐘頭假出黎...
我先睬下你咋...
但冇話原諒你........... ...
應我已經好好了
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:44 AM 發表
應我已經好好了
知就好啦......
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:42 AM 發表
果邊都未到....仲有幾十個pos...
我答應了天哥話要今晚破左佢個帖.........
ok~一起搶
原帖由 chfong2 於 2008-9-17 01:44 AM 發表
我都想破
我也是....一百四十幾萬....
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:45 AM 發表
ok~一起搶
如果我搶到...唔會分給你的.......
仲有一百個帖....好快到........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:45 AM 發表
知就好啦......
好多大口仔~度閘
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:46 AM 發表
如果我搶到...唔會分給你的.......
留点给我啊!