返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-9-17 01:26 AM 發表
I want to rob $$
仲有百幾個帖先到.........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:23 AM 發表
你諗左好耐啦咁...但你都冇做到喎.....
搞到我比人問長問短...
佢諗咩我唔知...
你想害死我咪出聲囉...
冇咁諗過害ed野><
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:28 AM 發表
冇咁諗過害ed野>
你都冇腦既...有腦就唔會不請自來啦...
冇禮貌...加唔識尊重人...
本身已經做錯事啦....仲做咁多野出黎,,,
我可以同你絕交點呀
好悶呀....搵d人黎呢度傾啦...........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:32 AM 發表
你都冇腦既...有腦就唔會不請自來啦...
冇禮貌...加唔識尊重人...
本身已經做錯事啦....仲做咁多野出黎,,,
我可以同你絕交點呀
妳要咁我會接受~因為封信都寫左了
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:34 AM 發表
好悶呀....搵d人黎呢度傾啦...........
起度
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:35 AM 發表
妳要咁我會接受~因為封信都寫左了
哼....我原唔原諒你係我決定....
等我睇過之後先算.........
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:35 AM 發表
起度
你慢慢去其他主題應啦........
咁鐘意走黎走去.........
me at here
起度
go to mamak
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:36 AM 發表
me at here
你唔係去rrliew度咩...??
佢果度就快到獎金樓
原帖由 chfong2 於 2008-9-17 01:39 AM 發表
我有没阻住你们聊天?
沒有....十分歡迎你一齊黎傾.........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:36 AM 發表
哼....我原唔原諒你係我決定....
等我睇過之後先算.........
知道了~
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:36 AM 發表
你慢慢去其他主題應啦........
咁鐘意走黎走去.........
在這搶錢