返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-30 11:48 發表
冰姐同dee 改過個名入黎好玩d
諗唔到第2個名=.=
2006-7-30 11:48 AM Q版列文 -38 +25 死亡 -255 +3 健康

我係加左25exp 定加3exp 呀??
MagicAndy 唔打我就笨 dragon 雄  127 105963 645 火 開  死亡  
彿印 陶傑 devil 雄  97 38857 495 金 開  死亡  
Q版禾確特 BB龍 dragon 雄  78 18402 400 火 開  死亡  
dawson123123 龍 dragon 雄  65 10422 335 火 開  死亡  
Q版蘇甘保 終極魔獸 devil 雄  60 7972 310 金 開  死亡  
Q版亨利 曼聯必勝 devil 雄  49 4398 255 金 開  死亡  
Q版韋拉 大天使 bird 雄  44 3312 230 水 開  死亡  
開玩笑 笑傲江湖 devil 雌  33 1531 175 金 開  死亡  
Q版列文 混沌之龍神 dragon 雄  33 1526 170 火 開  死亡  
andone 蘋果寶寶(植物系) green 雄  18 380 100 木 開  死亡  
finallazy 火爆 dragon 雄  18 405 100 火 開  死亡  
jjcooperz jjcooperzZ dragon 雄  8 85 45 火 開  死亡  
wellente 蘋果寶寶(植物系) green 雄  4 65 30 木 開  死亡  
macmac apple green 雌  3 25 25 木 開  死亡
原帖由 Deehye 於 2006-7-30 11:49 AM 發表

諗唔到第2個名=.=
改做q版xxxxx
原帖由 Deehye 於 2006-7-30 11:49 AM 發表

諗唔到第2個名=.=
x3....:L
我唔識改其他名:$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-30 11:44 AM 發表

開一次至少都20倍 , 真係呵呵......;P
其實我之前唸過買2號ga,不過最後轉左買其他:L
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-30 11:50 AM 發表

改做q版xxxxx
:Lq版小冰冰:L?
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-30 11:50 發表

改做q版xxxxx
有佢啦~XD
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-30 11:49 AM 發表
2006-7-30 11:48 AM Q版列文 -38 +25 死亡 -255 +3 健康

我係加左25exp 定加3exp 呀??
3,唔知點解今日倒轉左:L
原帖由 Deehye 於 2006-7-30 11:47 AM 發表
@@另一世界XD
衣度不錯ga
快d 轉錢過黎啦
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-30 11:51 AM 發表

3,唔知點解今日倒轉左:L
其實我都唔係咁識睇
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-30 11:51 AM 發表

其實我之前唸過買2號ga,不過最後轉左買其他:L
:o:o
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-30 11:51 發表

衣度不錯ga
快d 轉錢過黎啦
你係邊個=.=?

轉錢好煩喎- -"
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-30 11:51 AM 發表

衣度不錯ga
快d 轉錢過黎啦
睇來我同你打 , 2個都好著數;P
你地快d p我啦

我p 你地好似 你會加好少,right?