返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 11:46 PM 發表
郵局寄...??街邊寄...???
街邊咋
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 11:49 PM 發表
冇晒人既....
有呀
原帖由 chfong2 於 2008-9-16 11:49 PM 發表
大家好
hihi chfong2
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 11:45 PM 發表
不是啦...得小貓3 4 隻....
你们那么厉害爆贴。。。一定可以的

原帖由 sos924 於 2008-9-16 11:49 PM 發表
街邊咋
即係有排啦....
睇你你都冇咩誠意....我唔洗再同你講野...........
原帖由 walala 於 2008-9-16 11:51 PM 發表

你们那么厉害爆贴。。。一定可以的
仲有2百帖....有排........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 11:52 PM 發表
仲有2百帖....有排........
那就一人50贴就可以了

原帖由 walala 於 2008-9-16 11:54 PM 發表

那就一人50贴就可以了
咁又係....但依家得我...你同埋隻龜..........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 11:52 PM 發表
即係有排啦....
睇你你都冇咩誠意....我唔洗再同你講野...........
唉..今日仲冇誠意咩~黑仔咋嘛
原帖由 sos924 於 2008-9-16 11:55 PM 發表
唉..今日仲冇誠意咩~黑仔咋嘛
唔多覺....你呢d叫唔尊重人....
未得人許可上人地屋企.....我最憎人就係唔尊重人...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 11:55 PM 發表
咁又係....但依家得我...你同埋隻龜..........
现在3个等下就多几个了。。。

原帖由 walala 於 2008-9-16 11:56 PM 發表

现在3个等下就多几个了。。。
最怕他們去晒訓覺...哈哈
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 11:56 PM 發表
唔多覺....你呢d叫唔尊重人....
未得人許可上人地屋企.....我最憎人就係唔尊重人...
我知係~冇得救
原帖由 sos924 於 2008-9-16 11:58 PM 發表
我知係~冇得救
知就好....即係你自己知明都要做啦....更加唔值得原諒............
冇人...閃