返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:47 PM 發表

同冰 & DEE 閃左?!:(
我都唔知冰 & DEE 去邊ga
佢地走先的
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:49 PM 發表

我都唔知冰 & DEE 去邊ga
佢地走先的
燒到慶合合......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:48 PM 發表

可以圍我.....打高級既升快好多......;P
我一打你,死Q左,點升:L

你隻野...........有成2千幾攻.......
原帖由 Q版列文 於 2006-7-29 11:51 PM 發表

復活:handshake:handshake
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:46 PM 發表

有野想問下.....

有什麼睇圖, 相, 漫畫既中文免費軟體.......有少少功能改下相.....
方便易用....占用資源少 ??

我 ACDSEE 近期神神地...成日死......:@
d/l過新嘅acdsee 其他果d ~PhotoImpact~photoshop
acdsee比較方便占用資源少
原帖由 Q版列文 於 2006-7-29 11:51 PM 發表

我去打怪剩 少少HP比你地圍......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

00:00 後將開啟無很EVEL PK MODE 不玩的請即關閉PK 死自負
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:54 PM 發表

一陣p 你先lol
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 11:53 PM 發表

復活:handshake:handshake
都會計?
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:53 PM 發表

d/l過新嘅acdsee 其他果d ~PhotoImpact~photoshop
acdsee比較方便占用資源少
我用 ACDSEE5.0.....而家好像 6.0 定 7.0...不過我怕夾不了機......

我部垃圾機......:L

睇漫畫我多數用comicviewer ja
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:54 PM 發表

就快到,比我p,好嗎?:$
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:57 PM 發表
睇漫畫我多數用comicviewer ja
me too,最好用:lol
原帖由 彿印 於 2006-7-29 11:56 PM 發表
00:00 後將開啟無很EVEL PK MODE 不玩的請即關閉PK 死自負
haha
差唔多了

00:00 係跟sever個時間定係真實?
原帖由 彿印 於 2006-7-29 11:56 PM 發表
;P