返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 11:32 PM 發表
中番漢堡同登地聯 入球大

:victory::victory::victory:
公起:handshake
原帖由 彿印 於 2006-7-29 11:34 PM 發表

光明頂.

寵物名稱﹕陶傑
寵物性別﹕雄
攻擊力﹕2335
防禦力﹕2313

lol
咁你都改 催偉行.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:34 PM 發表

開左超人.......LOGOUT .....

LOGIN NONO...攻超人......

之後 LOGOUT NONO...

LOGIN ZOFFY......

......
..
...

.
.
.
咁得閒

又好煩
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:37 PM 發表

咁你都改 催偉行.....;P
wahahah........:handshake
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:36 PM 發表

未夠level~~我有咁諗:victory:
啪藥.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 11:31 PM 發表
普雷斯頓 對 曼聯  29/07/2006 1 : 0

don't play!!
咩網有得睇比數?
原帖由 Q版列文 於 2006-7-29 11:38 PM 發表

咁得閒

又好煩
明天請早......

我比你打......;P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 11:38 PM 發表

咩網有得睇比數?
http://www.gooooal.com/www/liveall.htm
NONO...ZOFFY GO ??

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:38 PM 發表

啪藥.......;P
打夠錢先
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:42 PM 發表
NONO...ZOFFY GO ??
佢冇講去邊
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:42 PM 發表

打夠錢先
有野想問下.....

有什麼睇圖, 相, 漫畫既中文免費軟體.......有少少功能改下相.....
方便易用....占用資源少 ??

我 ACDSEE 近期神神地...成日死......:@

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:40 PM 發表

明天請早......

我比你打......;P
我隻即死
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:45 PM 發表

佢冇講去邊
同冰 & DEE 閃左?!:(

原帖由 Q版列文 於 2006-7-29 11:46 PM 發表

我隻即死
可以圍我.....打高級既升快好多......;P