返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-7-29 11:25 PM 發表

come to here 收息la, 0.85 ar:)
呢度對換得少
原帖由 彿印 於 2006-7-29 11:26 PM 發表

係有$ 既白粉泉,道友強;P
明天開個血戰光明頂......開個遊戲!!!

明天幾多 PK RECORD 送 10000 分......??!?!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:24 PM 發表
NONO 自己左手同右手打緊,,,,,,;P
點打呢
原帖由 Q版列文 於 2006-7-29 11:28 PM 發表

點追呀,你地一係好鬼高lv,一係好鬼高攻:@
問伯金.佢殺左好多比佢高級既人......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

普雷斯頓 對 曼聯  29/07/2006 1 : 0

don't play!!
我本來想打叔叔隻野但唔夠level
蝦條, 收pm
中番漢堡同登地聯 入球大

:victory::victory::victory:
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:31 PM 發表

問伯金.佢殺左好多比佢高級既人......;P
我都殺到,:@

不過唔比PK:Q:@
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:31 PM 發表
我本來想打叔叔隻野但唔夠level
俾我打死左la
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 11:32 PM 發表
中番漢堡同登地聯 入球大

:victory::victory::victory:
公起
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 11:30 PM 發表

點打呢
開左超人.......LOGOUT .....

LOGIN NONO...攻超人......

之後 LOGOUT NONO...

LOGIN ZOFFY......

......
..
...

.
.
.

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:29 PM 發表

明天開個血戰光明頂......開個遊戲!!!

明天幾多 PK RECORD 送 10000 分......??!?!;P
光明頂.

寵物名稱﹕陶傑
寵物性別﹕雄
攻擊力﹕2335
防禦力﹕2313

lol
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 11:33 PM 發表

俾我打死左la
你隻野差佢好多,你個死野,偷襲;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:34 PM 發表

開左超人.......LOGOUT .....

LOGIN NONO...攻超人......

之後 LOGOUT NONO...

LOGIN ZOFFY......

......
..
...

.
.
.
未夠level~~我有咁諗:victory: