返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2009-1-18 11:18 AM 發表

魔女   好耐無人敢叫拿!咀啖先!

上個星期感冒完...今個星期又上吐下瀉...............死得!
魔女变病女啦。。omg..
看医生了吗?? 。。。你应该明天都鲍生翅肚。。。。吃到肚子都反抗了。。
你去流浪到如何呀。。
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-18 11:22 發表

她啊...
在吸油水....
你老大在嗎?
話比佢知我好掛住momo.
我要請他食旦糕!

~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2009-1-18 11:18 AM 發表

魔女   好耐無人敢叫拿!咀啖先!

上個星期感冒完...今個星期又上吐下瀉...............死得!
哈哈哈哈....
你都有今天啊...
顾着自己啊....记得吃药....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-18 11:24 發表

哈哈....
你拿着一大包钱...
我也欢迎你啦....
我同杰少.hide 係講心架.............死看錢怪
原帖由 canz85 於 2009-1-18 11:25 發表

魔女变病女啦。。omg..
看医生了吗?? 。。。你应该明天都鲍生翅肚。。。。吃到肚子都反抗了。。
你去流浪到如何呀。。
鲍生翅肚....甘大個女都未食過!
響歐洲玩下之麻!
原帖由 lux1261 於 2009-1-18 11:27 AM 發表

我同杰少.hide 係講心架.............死看錢怪
haiz...
因为最近经济不好...
是甘啦...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-18 11:26 發表

哈哈哈哈....
你都有今天啊...
你係咪人梨架!
原帖由 lux1261 於 2009-1-18 11:27 AM 發表

哈哈  亞妹你都黎吹水
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-18 11:12 AM 發表
好久没有我的开场白了....
盖世英雄到来....
宏仔 。。你和猫妹 的缘分到了哪里呀。
很久没跟你吹水了。。。还是你已经换了画。。
原帖由 lux1261 於 2009-1-18 11:25 AM 發表

你老大在嗎?
話比佢知我好掛住momo.
我要請他食旦糕!
他都叫路人甲咯....
不是甘容易找到他的....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-18 11:30 發表

haiz...
因为最近经济不好...
是甘啦...
幾時出國讀書呀?
原帖由 lux1261 於 2009-1-18 11:30 AM 發表

你係咪人梨架!
么啊....
我都有关心卡....
原帖由 canz85 於 2009-1-18 11:32 AM 發表

宏仔 。。你和猫妹 的缘分到了哪里呀。
很久没跟你吹水了。。。还是你已经换了画。。
我也很褂著她啊....
寻猫启示都发了....
haiz...
原帖由 HIDE 於 2009-1-18 11:31 發表

哈哈  亞妹你都黎吹水
到此一遊 !
原帖由 lux1261 於 2009-1-18 11:36 AM 發表

到此一遊 !
得閒就黎
有你可以催谷下人流
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。